Pretraži po temi:

Popularne teme:

Impressum

Web stranice www.biznisblog.com su izrađene prema smjernicama koje je postavilo krovno međunarodno tijelo za web standarde W3C kako bismo osigurali pristup i prikaz što širem krugu posjetitelja.

Svi sadržaji su oblikovani i prilagođeni korištenjem tehnike Responsive Web Design koji omogućava prilagodbu prijeloma stranica cijeloj paleti uređaja od pametnih telefona, preko tablet uređaja do desktop monitora. Ovu funkcionalnost moguće je provjeriti ukoliko ekstremno smanjite ili povećate prozor vašeg internet preglednika.

Dolazak do informacija ne ovisi o tehnoloških nadogradnjama, poput JavaScript skripti. Dokumenti su strukturirani ispravnim HTML elementima, što omogućava lakšu navigaciju osobama koje pristupaju alternativnim uređajima, ali i indeksiranje sadržaja internet pretraživačima, što omogućava lakše pronalaženje i dolazak do ovih web stranica.

Svi sadržaji su povezani i prilagođeni pojedinoj stranici na kojoj se korisnik nalazi. Pojedini dijelovi sadržaja su reorganizirani na način da se na skučenim ekranima najbitniji sadržaj stranice lako uočava.

Vizuelno rješenje i produkcija:
Crew 803

Napomena:
BiznisBlog tim se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. BiznisBlog je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavjestiti nadležnu službu o takvom pristiglom komentaru.