Pretraži po temi:

Popularne teme:

Uvjeti korištenja

BiznisBlog ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

BiznisBlog neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga BiznisBloga.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga BiznisBloga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
  • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga BiznisBloga,
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje,
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

BiznisBlog zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.
BiznisBlog zadržava pravo automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge BiznisBloga uključivati reklame, te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke BiznisBloga neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja BiznisBloga.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na BiznisBlogu je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu BiznisBloga ili oglašivača. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava, o tome je dužan izvijestiti BiznisBlog. Sadržaj objavljen na BiznisBlogu smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava.

BiznisBlog je ovlašten da daje dopuštenja za umnožavanje, distribuciju i priopćavanje objavljenih sadržaja na BiznisBlogu javnosti, u komercijalne svrhe, pod uvjetom navođenja izvora i postavljanja linka na izvor, uz ugovaranje odgovarajuće naknade.

REGISTRACIJA KORISNIKA I POSJETITELJA BiznisBloga

Registracijom za usluge BiznisBloga korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku.
Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.
Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom servisa BiznisBloga.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

BiznisBlog poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

LINKOVI NA DRUGE WEB-STRANICE

Neki od linkova na BiznisBlogu vode na stranice drugih web stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom BiznisBloga i isti nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.
Poslovni odnos (što između ostalog uključuje korespondenciju, plaćanje, dostavu roba i usluga i sl.) između posjetitelja i oglašivača na i izvan BiznisBloga isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. BiznisBlog nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu objavljivanjem i reklamiranjem na svojim web stranicama i blogu.

PROMJENE USLUGA I SADRŽAJA PORTALA

BiznisBlog zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na BiznisBlogu bez obaveze prethodne najave. BiznisBlog nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

UKIDANJA I ZABRANA KORIŠTENJA USLUGA PORTALA

BiznisBlog zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i/ili obrazloženja.
BiznisBlog ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

BiznisBlog zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja. Svaka promjena bit će objavljena na web adresi BiznisBloga. Korištenjem www.biznisblog.com smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima i pravilima korištenja.